onze werkwijze


RUVU helpt u om uw mobiele robots snel klaar te maken voor marktintroductie. Binnen enkele maanden doet uw robot wat hij voor uw klanten moet doen. Dit is hoe we dat samen aanpakken:

Proof of concept

Samen bouwen we een proof of concept. Wij configureren onze software om uw mobiele robot of AGV te besturen. Binnen enkele maanden heeft u een demonstratiemodel klaar voor marketing, sales en het draaien van pilot-projecten.

Pilot

Samen implementeren we de eerste robots bij uw lokale launching customers. Deze early adopters bieden de feedback die nodig is om de laatste aanpassingen te doen aan het product.

Roll-out

Terwijl u productie en verkoop opschaalt, blijven wij werken aan de optimale werking van uw product. We bieden de nodige software-updates, en software voor service en onderhoud. En we blijven beschikbaar voor verzoeken voor aanpassingen en nieuwe functionaliteit.

Contact us


AUTONOMIE VOOR UW MOBIELE ROBOTS


U werkt aan een robot die anders is dan alle andere robots. Dat begrijpen wij. Daarom levert RUVU autonomie op maat voor iedere robot, en we zorgen ervoor dat het werkt: navigatie met wereldklasse in uw toepassingsgebied. Een greep uit ons eerdere werk:

Fleet Manager

Digital twin, Fleet management, Multi-robot, Path planning, Simulation

View more results     or     Contact us

MEER INFORMATIE OVER ONS


Start-up TU/e

RUVU is opgericht in december 2017, als start-up met wortels in het roboticalab van de TU Eindhoven. We passen de kennis en kunde toe die is opgebouwd in meer dan een decennium aan robotica-onderzoek. 

We houden nog steeds kantoor in de Brainport regio Eindhoven, de slimste regio van de wereld, en de regio die ons iconen als ASML, Philips en DAF bracht.


TU/e

RUVU softwareoplossingen werken met talloze sensoren van vele producenten. Ondersteunde technieken zijn onder andere GPS RTK, Ultra Wideband (UWB), laser scanners (LiDaR), dieptecamera’s en nog vele andere. Hier is een kleine greep uit de leveranciers waarmee we in het verleden gewerkt hebben:


Swift Navigation

Accerion

Pozyx Ultra Wideband

ONS TEAM

Dit is ons kernteam van robotica-experts van wereldklasse. Het permanente team wordt aangebuld door een netwerk van robotica-ingenieurs en studenten van de Technische Universiteit Eindhoven.


Rokus Ottervanger

Ramon Wijnands

Paul Verhoeckx


NEEM GERUST CONTACT OP


We horen graag over uw robot-uitdagingen!

STUUR EEN BERICHT


 

INFORMATIE


E-mail: info@ruvu.nl
Telefoon: +316 28920768
Social:

headquarters

De Maas 8
5684 PL Best
Netherlands


RUVU Robotics B.V.
KvK-nummer: 76583457